keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kohti Kaunottaren ja Hirviön maailmaa


Tyttö ja kuolema -trillerin esityskausi saatiin viime perjantaina päätökseen hienosti. Viikonloppuna reipas talkooporukka huhki Tytön ja kuoleman lavasteita purkaessaan ja kasatessaan Kaunottaren ja Hirviön maailmaa. Näytelmäharjoitukset Kaunottaresta ja Hirviöstä pyörivät teatterilla iltaisin jo täyttä päätä ja hauskaa on harjoituksissa kuulemma ollut. Osa esityksistä on jo loppuunvarattu ja varsinkin lauantainäytöksiin on enää muutamia paikkoja vapaana.

Kaunottaressa ja Hirviössä on mukana kymmenen reippaan harrastajanäyttelijän porukka:
Maikki Arola, Topi Hintukainen, Riikka Kajander, Iida Koskinen, Eija Lindström, Melissa Miettinen, Niko Mikkonen, Hoppe Sinervä, Timo Taipale ja Taika Tenhunen. Kaunottaren roolissa nähdään Riikka Kajander ja Hirviönä Niko Mikkonen. Näyttelijöistämme tullaan julkaisemaan näyttelijäesittelyitä tuttuun tapaan kevään aikana.

Vaikka ensi-iltaan on vielä kuukausi aikaa, kannattaa liput tähän iki-ihanaan lastennäytelmään varata ajoissa: p. 044 369 1499 ja 019 369 4300, Karjalohjan kirjastosta, Saukkolan kirjastosta, NetTicketin lipunmyyntipisteistä sekä http://www.netticket.fi/kaunotar-ja-hirvio


Nähdään teatterissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!