keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Lohjan Teatteri mukana #MunTeatteri -somekampanjassa


#MunTeatteri haastaa jakamaan kokemuksia teatterista 14.3.-10.4.2016! #MunTeatteri on sosiaalisen median kampanja, joka juhlii teatteria. Teatteri voi olla kokemus, muisto, harrastus tai ammatti. Millaista on juuri sinun teatterisi? #MunTeatteri kutsuu kaikki mukaan!

Britanniasta innoituksensa saanut kampanja toteutetaan Suomessa ensimmäistä kertaa 14.3.-10.4.2016. Miksi #MunTeatteri? Koska haluamme saada näkyviin, että meillä on Suomessa:
  •     2,7 miljoonaa teatterikatsojaa (Lähde: Teatteritilastot)
  •     200 ammatillisia puheteattereita
  •     700 harrastajateatteria
  •     400 kesäteatteriesitystä vuodessa
Teattereille #MunTeatteri antaa mahdollisuuden jakaa teatteriarkea. Mitä tapahtuu esiripun takana ja mitä kaikkea kuuluu teatterin tekemiseen? Millaista on teatterintekijän oma teatteri? Tätä Lohjan Teatterissa on tehty jo aikaisemminkin, mutta nyt sukelletaan vielä syvemmälle Kulissin taakse. Lohjan Teatterin blogissa tulossa lähiviikkoina juttua mm. lavastajan, puvustajan, ohjaajan ja harrastajanäyttelijöiden touhuista.

#MunTeatteri -kampanjan aikana haluamme heittää pallon myös teille hyvät teatterin ystävät! Jakakaa teatterikokemus tai oma teatterimuisto. Kertokaa, miksi tykkäätte teatterista, mitä teatteri teille merkitsee tai mikä on teatterissa parasta. Muistojen ja kuvien jakaminen onnistuu kätevästi Lohjan Teatterin Facebook-sivun kautta: https://www.facebook.com/Lohjan-Teatteri-virallinen-sivusto-383578058407289/

Teatterimuistonsa jakaneiden kesken arvomme 2 lippua Kaunotar ja Hirviö -satunäytelmään! 


Muistakaa aina tunniste #MunTeatteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!