maanantai 4. tammikuuta 2016

Tyttö ja kuolema: Valojen valmistelu käynnissä, lavastuskin alkaa olla kunnossa

Pauliina Salaksen (Katri Tamminen) elämä järkkyy, kun menneisyys saapuu piinaamaan häntä odottamatta
Kuva: Sari Niinikoski

Heti näin uuden vuoden alkajaisiksi Lohjan Teatteri suuntaa jo katseensa tulevaan Tyttö ja kuolema -trillerin ensi-iltaan! Lavastuksena näytelmässä on lavastajamme Jyrki Kakon suunnittelema ja yhdessä talkooporukan kanssa (iso kiitos kaikille mukana olleille!) toteuttama  hieno merenrantahuvila, joka täyttää puolet näyttämöstä.

Lavastuksessa tullaan näkemään mm. tuulessa heiluvia verhoja, jotka luovat osaltaan hämyistä tunnelmaa. Huvilan sisustuksessa on paljon vaaleaa pintaa, jossa valaistus saadaan toimimaan todella näyttävästi.

Koko tämä ja ensi viikko Teatterilla tehdään ahkerasti valoja, jotta kaikki olisi ensi-illassa täydellistä nautittavaa teatteriesitystä varten. Näyttelijät hiovat vuorosanojaan ja esiintymistään ja myös äänisuunnittelu on hyvällä mallilla.
Pauliina Salas (Katri Tamminen)

Tyttö ja kuolema on jännitysnäytelmä, jota ei kannata jättää näkemättä. Rooleissa loistavat Katri Tamminen (Pauliina Salas), Esa Koski (Roberto Miranda) ja Petri Puttonen (Gerardo Escobar). Näytelmän juoni tempaisee mukaansa ensimetreiltä ja katsoja huomaa kummastelevansa, kuka oikeastaan onkaan tarinan pahis. Aina kaikki ei välttämättä olekaan sitä, miltä ensikatsomalla näyttää...

Liput: NetTicket.fi
Teatterin toimistosta Sivistystalo, Tehtaankatu 26, 08100 Lohja.
p. 044 369 1499, avoinna ma-to klo 13-16, pe 13-15 (myös pyhäpäivää edeltävänä päivänä)  
Monkolan asiakaspalvelukeskus, 019 369 4300, Karstuntie 4
Karjalohjan palvelupiste, 044 369 3200, Nummen palvelupiste, 044 369 3700

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!