keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Seija Sainion taidenäyttely Lohjan Teatterin kahviossa 23.1.-26.2.

Saamme Lohjan Teatterin alakerran viihtyisään kahvioon kuvataiteilija Seija Sainion töitä Tyttö ja kuolema -trillerin esityskauden ajaksi. Ei pääsymaksua. Muistikuvia -näyttely on avoinna esityspäivinä alkaen tuntia ennen esitystä, tervetuloa!

Tyttö ja kuolema -trillerin esitysajat: la 23.1.2016 klo 19 ensi-ilta, pe 29.1. klo 19, la 30.1. klo 19, pe 5.2. klo 19, la 6.2. klo 19, pe 12.2. klo 19, la 13.2. klo 19, to 18.2. klo 19, pe 19.2. klo 19, la 20.2. klo 16, to 25.2. klo 19, pe 26.2. klo 19

Näin Seija kertoo nettisivuillaan upeista töistään:

Teoksissani kierrätän kokemuksiani ja tunnetilojani mukana ripaus arjen riemun luomaa positiivisuutta. Kuvieni lähtökohdat tulevat läheltäni, joko fyysisestä elinympäristöstäni tai jostakin henkisestä hetkestäni. Toisinaan aiheeni asuvat muistoissani, joista muistini niitä etsii. Pieninä hetkinä, joita tapahtuu tai on tapahtunut. Muistini etsii tuttua ja turvallista.

Vapaus, pieni arki, terveys, koti, työ ja läheiset ovat elämän tärkeimmät ja kauneimmat asiat. Toisinaan kävelen ovesta ulos ja katselen vastaantulijoiden ikkunoista sisään. Miten siellä eletään jokapäiväistä elämää. Haluan katsoa kulissin taakse. Tärkeänä pidetty ei useinkaan ole muuta kuin pintaa. Sen alla satumaiset yksityiskohdat rakentavat todellisuuden.

Olen siis kiinnostunut nuoruuteni omannavan tuijottelun lisäksi tarinoiden raakileista ja sirpaleista. Niissä “toiset” muuttuvat läheisemmiksi, joita voin ymmärtää ja joihin osaan samaistua.
Ilmaisuni on figuratiivista, sulkematta pois vähemmän esittävää muotoa. Viimeaikoina olen maalannut pääasiassa akvarelleilla ja öljyvärillä sekä niiden yhdistelmällä. Maalatessani kiinnostun usein myös itse materiaalin ja maalauksen rakenteen tutkimisesta.

TÄSTÄ LINKISTÄ SEIJA SAINION KOTISIVUILLE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!