tiistai 12. tammikuuta 2016

Tulossa talven koukuttavin jännitysnäytelmä

Katri Tamminen nähdään Pauliina Salaksen roolissa.
Kuva: Sari Niinikoski







 
Tyttö ja kuolema -rikostarinan ensi-ilta lähestyy kovaa vauhtia. Enää reilu puolitoista viikkoa aikaa talven koukuttavimpaan jännitysnäytelmään! Lippuja kaikkiin 12 esitykseen on vielä jäljellä, joten varaa paikkasi tästä: NetTicket.fi tai 044 369 1499

Lohjan Teatterin johtaja-ohjaaja Sari Niinikoski on ohjannut tämän näytelmän ensimmäisen kerran Rauman kaupunginteatterissa vuonna 2000. Kriitikoiden mietteet näytelmästä jo 16 vuotta sitten olivat mm tällaisia:


Kohtaaminen trillerin Tytön ja kuoleman kanssa on vaikuttava kokemus, käydäänhän näytelmässä ihmiselämän yhdessä ääripäässä. Tämä jännitysnäytelmä  kertoo koskettavasti moraalisista ja eettisistä kysymyksistä.”
Erkki Kanerva, Turun Sanomat, 2000

”Arpeutuneesta vihasta, kostosta, mutta toisaalta anteeksiannosta sekä uuden elämän ja rakkauden mahdollisuudesta kertovan näytelmän intensiteetti on piinaava.”
Ville Hammerberg, Satakunnan Kansa, 2000.

Esa Koski näyttelee Tyttö ja kuolema -rikostarinassa Roberto Mirandaa.
Kuva: Sari Niinikoski
”Tyttö ja kuolema on psykologinen trilleri, joka etenee kuin rikoskertomus. Totuus paljastuu pala palalta niin miehelle, vaimolle, kuin katsojallekin. Tunnelma on alusta loppuun tiivis ja piinaavan jännittävä.”
Sirpa Lahtinen, Länsi-Suomi, 2000

”Tarinassa kolmen ihmisen kohtalot kietoutuvat julmalla tavalla toisiinsa ja siitä selviämiseksi on jokaisen revittävä haavansa auki, ne kipeimmätkin.”
Liisa Nykänen, Alasatakunta, 2000

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!