keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kolme Muskettisoturia -musikaalille satelee kiittävää palautetta

Constance (Iiris Nikanne). Kuva: Sari Niinikoski
Kolme Muskettisoturia -musikaalin esityskausi on puolivälissä eli 9 esitystä on takana ja 9 vielä edessäpäin. Kaikkiin esityksiin on vielä paikkoja jäljellä, mutta nopeat vievät parhaimmat paikat, joten kannattaa toimia äkkiä, jos mielii päästä katsomaan ja kuulemaan, miten upeaa teatteria Lohjalla tehdäänkään!

Seuraavat esitykset ovat:
to 26.11. klo 19
pe 27.11. klo 19
la 28.11. klo 19
to 3.12. klo 19
pe 4.12. klo 19
la 5.12. klo 15 (19 paikkaa vapaana)
to 10.12. klo 19
pe 11.12. klo 19
la 12.12. klo 16

Lippuvaraukset
numerosta 044 369 1499 tai liput suoraan netistä: http://www.netticket.fi/index.php?cPath=4495_6110




Musikaalillemme on sadellut kiittävää palautetta, tässä niistä muutamia:
**********************************************************

"Kiitos mahtavasta esityksestä, jonka lauantaina saimme nähdä. Emme pettyneet tälläkään kertaa. Turha lähteä kotikylää pidemmälle teatteriesityksiä katsomaan, kun oman kylän väki on näin taitavaa. Liput seuraavaan produktioon jo varattu." Tuija Virtanen

*********************************************************

"Tervehdys -
Kävimme lauantaina katsomassa Muskettisotureita. Komea suoritus taas sinulta Sari ja Lohjan Teatterilta. Kaikki osa-alueet toimivat - lavastus, puvut, musiikki, juonen kuljetus. Tarina on toki tuttu, mutta painottui nyt - ja nimenomaan musiikin kautta - rakkaussuhteisiin, joita korosti monet hienot duetot.
Taas oli löytynyt uskomattoman paljon laulutaitoa, mutta myös taustan ja solistien balanssit olivat viimeisen päälle nautittavasti säädetty. Erityisen hieno oli rouvien dueton dramaturgia, kun se yllättäen kasvoi tertsettiin. Illan tyylikkäin hetki.
Sen verran minussa on pikkupoikaa jäljellä että kun näin lavastuksen pitkät portaikot, sanoin heti Ritalle että noita pitkin miekkaillaan ylös ja alas. Enkä pettynyt. Miekkailukerhokin oli kokoontunut riittävän monta kertaa. Miten yhdistää apinan raivo baletin eleganssiin. Toimi. - Kyllä tällaista kelpaa näyttää vieraillekin.
Ja vielä sävellykset ja lyriikat omasta takaa. Kuten ennenkin on todettu, tällainen innostunut kokonaisuus hakkaa monen tylsän laitosteatterituotteen.
Ainoa missä jonkun osalta jäädään vähän ammattilaisista jälkeen, on viimeisen päälle luonteva puhenäytteleminen silloin kun ei ole musiikkia tai toimintaa tukemassa. Sitähän harrastajaporukassa tietysti kovasti etsitään. Toiset senkin osaavat.
Erityiskiitokset siis Jonille, laulaville naisille ja Aivarille miekkailuista."
Simo Juva

*********************************************************


"Tuli sitten nähtyä Kolme muskettisoturia. Haluaisin vain kehua retostaa, mutta sehän ei kerro kellekkään mitään. Laitetaan nyt näin.
Lavastus, biisit ja puvustus ansaitsevat kaikki kehut. Kunnon korvamatomusaa jotka haluaisin ostaa CD:nä. Mitä sitten olisi voinut tehdä toisin? Olisin halunnut että roolit jatkuvat myös poistuttaessa. Nyt kaikki vain poistuivat verhoihin.
Tarinalle tutuksi tullut huumori oli jätetty pois (tai oli liian älykästä näin tyhmälle katsojalle). Kuitenkin sata jänistä, papukaijamerkki ja iso peukku.
Kiitos että sain kokea tämän energisen hyväntuulisen shown ja erityisesti mielytti kun kuollut kuitenkin virkosi loppukumarrauksiin. Kuolemasi oli kova juttu... hyvikset ei kuole." Harri Sojanto

**********************************************************

"Kyllä oli upea esitys tänä iltana. Korvamadoksi jäi soimaan Athos, Porthos, Aramis" Suvi Sojanto

**********************************************************
Oli jälleen hieno esitys. Ja noi "roķahtavat" vedot upposi. Hieno rooli suoritus sinulta Seppo, niin kuin myös koko porukalta. Lohjan teatterin parasta antia varmaan tähän asti. Ja noi "roķahtavat" vedot oli hienoja, tykkäsin 100 lla." Mika Böös.
***********************************************************

"Kiitos Lohjan Teatterille upeasta kokemuksesta saada olla läsnä "Kolmen muskettisoturin" esityksessä eilen illalla" Inkku Haa Lohjalaissivustolla.
***********************************************************

Oli todella hyvä esitys, laulut oli mahtavia sekä soittajat. Erittäin hyvä kaikkinensa, suosittelen" Tuula Saastamoinen Lohjalaissivustolla.

**********************************************************
"Lohjan teatteri on yhtä hyvä kuin ammattiteatteri!" Marja Lehto Lohjalaissivustolla.
***********************************************************
"Kiitokset loistavasta ja vauhdikkaasta musikaalista!!!" Antti Vaherno

***********************************************************

"Täytyy sanoa että Lohjan Teatteri veti tänään aivan upean näytöksen. Ensimmäistä kertaa lähdin katsomaan ja olen aivan häkeltynyt tästä näytöksestä! Puvustus,maskeeraus, musiikki,näyttelijät! Aivan mieletöntä! En voi kun suositella jokaista Lohjalaista edes YHDEN kerran käymään kun tälläinen paikka meillä on täällä!" Lotta Sjöblom Lohjalaissivustolla.
***********************************************************
"Iso Kiitos Lohjan teatteri!! Vietimme lauantai-iltaa upean esityksenne parissa. Jännitystä, romantiikkaa, kyyneleitä, naurua, suuria tunteita, hienoja roolisuorituksia, pukuloistoa, hienot lavasteet sekä kirsikkana kakun päällä upeaa musiikkia, ja mitä tulkintoja!! - Bravo!! Olette suunnattoman taitavia ja tähtiä, kaikki. Hyvää syksyä ja menestystä Kolmelle Muskettisoturille!" Kaarina Käiväräinen & co

***********************************************************

"Taas Lohjan teatteri näytti kyntensä, joiden terävyys on viilattu jo lukuisissa ansiokkaissa koitoksissa ennenkin! Muskettien päästyä kunnolla vauhtiin kaikki sujui kuin ammattilaisilta. Hienoja osasuorituksia, taitavia solisteja, musiikki ja laulujen sanoitus, pienellä tutulla estraadilla, joka oli loihdittu taikatempuin todellista kokoaan suuremmaksi, Kaiken kruununa hieno musiikki (Kajander, Pitkonen) joka paikoin soi lyyrisenä räjähtäen hetken päästä hengästyttävään rokkiin. Menkää ihmeessä lohjalaiset katsomaan miten meidän kylän pojat ja tytöt osaa!" Liisa Hytönen
********************

Jos nämä palautteet eivät vielä vakuuttaneet, niin tervetuloa itse katsomaan, kuulemaan ja kokemaan, mitä Lohjan Teatterissa on tänä syksynä saatu aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!