torstai 24. syyskuuta 2015

Lohjan Teatteri kiinnosti Omenakarnevaaleilla

Aivar Andrejev ja Samuel Nuutinen taistelun tuoksinnassa
Lohjan Omenakarnevaaleilla
Pitkänokkainen hirviömme

Lohjan Teatteri esiintyi Lohjan Omenakarnevaaleilla lauantaina 19.9. niin oman markkinointikojun kuin paikalla piipahtaneen lähes koko Muskettisotureiden näyttelijäjoukon voimin.

Lavastajamme Jyrki Kakko koristeli markkinointikojumme teatterin ja Lohjan kaupunginorkesterin julisteilla sekä seinälakanoilla, esitteillä ynnä muulla asiaan kuuluvalla rekvisiitalla. Kojuamme vartioinut "hirviö" herätti varsinkin lapsissa kovasti ihmetystä.

Kello 10 Lohjan museon ympäristössä startanneet Omenakarnevaalit kärvistelivät aamupäivän tihkusateen kourissa, mutta pieni sade ei reippaita asiakkaitamme haitannut, vaan kiinnostuneita riitti ja esitteitä matkasi uusiin koteihin ilahduttavan suuri määrä.

110-vuotiaan Lohjan Teatterin tuleva kausi syksy 2015 - kevät 2016 tarjoaa jokaiselle jotakin: seikkailun ystäville tasan kuukauden päästä ensi-iltansa saavan Kolme Muskettisoturia, jännäreistä pitäville tammikuussa ensi-iltaan tulevan Tyttö ja kuolema -trillerin ja keväällä satunäytelmistä kiinnostuneille Kaunotar ja Hirviö -kansantarinan.

Kojussamme oli myynnissä myös Jaakko Kivistön kirjoittamaa Ruoskaa ja rakkautta - 100 vuotta lohjalaista teatteria -kirjaa, joita muuten myydään yhä 5 euron kappalehintaan niin teatterin toimistossa kuin teatterillakin tuntia ennen esityksiä.

Seppo Lehtelä, Elise Hujanen ja Aivar Andrejev poseeraavat
Ihastuttava Constance eli Iiris Nikanne

























Kello yhden maissa lähes 30 hengen näyttelijäjoukkomme marssi rooliasuissaan Omenakarnevaaleille. Ihmiset pysähtyivät ihastelemaan ja kuvaamaan innoissaan komeaa joukkiota. Yleisö pääsi todistamaan myös vauhdikasta miekkailua, kun Aivar Andrejev (Rochefort) ja Samuel Nuutinen (d'Artagnan) sekä muut mittelivät taitojaan miekat viuhuen.

Hetken aikaa markkinointikojumme edessä poseerattuaan koko porukka kiipesi ohjelmalavalle johtaja-ohjaajamme Sari Niinikosken johdolla. Sari mainosti tulevaa ohjelmistoa, jonka jälkeen oli laulun vuoro. Yleisöä oli saapunut paikalle sankoin joukoin ja laulu kuului jopa markkinakojuille asti.

Suuri määrä yleisöä oli saapunut kuuntelemaan musiikkipaloja Kolme Muskettisoturia -musikaalista

Elise Hujanen (MyLady Winter) ja Joni Pitkonen (Athos) lauloivat yhteisen Kivisydän -duettonsa, samoin kuin Samuel Nuutinen ja Iiris Nikanne (Constance) Jos laulus vielä kuulla saan -kappaleen. Myös koko näyttelijäjoukon laulama Rakasta, lemmi ja unhoita -kappale raikui museon pihamaalla komeasti.

Rochefort (Aivar Andrejev) kauniiden naisten ympäröimänä
Kuva: Sari Niinikoski

Esiintymisensä jälkeen runsaasti positiivista huomiota herättänyt näyttelijäjoukko poistui harjoituksiin teatterille. Ihmiset kehuivat lauluesityksiä ja moni tuli kyselemään, milloin ensi-ilta oikein onkaan. Tästä näyttelijöiden harjoitustahti sen kuin kiihtyy, mutta yleisön pitää kuukausi vielä malttaa odottaa syksyn vauhdikkainta musikaalielämystä.

Markkinointikeikkamme Omenakarnevaaleilla oli todella onnistunut ja aamupäivän sateen jälkeen ilmakin suosi. Ihmiset olivat hyvällä tuulella ja saimme ryhmävarauksenkin lähes siltä seisomalta viereisestä kojusta! Iso kiitos koko näyttelijäporukalle sekä Sarille ja Jyrkille!

Viikonlopun jälkeen lipunmyyntipuhelin todella lauloi ja parhaat paikat osassa esityksiä on varattu loppuun. Kannattaa siis toimia nopeasti jos seikkailu, jännitys, romantiikka, juonittelu sekä komeat miehet ja kauniit naiset kiinnostavat, ihastuttavasta musiikista puhumattakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!