keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kuvia ja tarinaa ryhmänvetäjien kahvitilaisuudesta


"Rakasta, lemmi ja unhoita, elä täysillä elämä tää..." raikui reipas Kolme Muskettisoturia
-musikaalin
näyttelijöiden yhteislaulu ryhmänvetäjien kahvitilaisuudessa

Lohjan Teatterin kahvio täyttyi torstai-iltana
 ryhmänvetäjistä
Lohjan Teatterilla järjestettiin torstai-iltana 10.9. ryhmänvetäjien kahvitilaisuus, johon saimme ilahduttavan runsaan osanoton. Yli puolet ryhmänvetäjistä oli vieläpä täysin uusia kasvoja!

Ryhmänvetäjä-palvelu Lohjan Teatterilla tarkoittaa sitä, että ryhmänvetäjät saavat ensimmäisten joukossa kuulla tulevasta ohjelmistosta. Heillä on myös etuosto-oikeus varata lippuja edustamilleen ryhmille ennen kuin liput vapautuvat yleiseen myyntiin.


Teatterin johtaja-ohjaaja Sari Niinikoski kertoi tulevan kauden ohjelmistosta
Kuva: Elina Laine
Kiitoksena ryhmänvetäjien Lohjan Teatterin kanssa tekemästä yhteistyöstä heille järjestettiin tänäkin syksynä kahvitilaisuus, jossa teatterin johtaja-ohjaaja Sari Niinikoski kertoi tulevan kauden syksy 2015 - kevät 2016 ohjelmistosta kahvittelun lomassa.


Lohjan Teatteri juhlii 110-vuotisjuhlavuottaan upean ohjelmiston kera. Romantiikkaa, jännitystä ja seikkailua sisältävän Kolme Muskettisoturia -musikaalin musiikki ja upeat joukkokohtaukset kannattaa tulla itse katsastamaan paikan päälle.

Tammikuussa ensi-iltansa saava Tyttö ja kuolema -trilleri puolestaan kietoo katsojansa sellaisen jännityksen pauloihin, että lähes henkeä pidätellen odottaa, mitä näytelmässä seuraavaksi tapahtuukaan.

Huhtikuussa ensi-iltansa saava Kaunotar ja Hirviö puolestaan hurmaa niin lapset kuin aikuisetkin viehättävällä rakkaustarinallaan, jonka tärkein sanoma on, että karun ulkokuorenkin alla voi sykkiä lämmin ja hyvä sydän.

Sanna Nuutinen ja Iiris Nikanne esittivät kauniin dueton Joni Pitkosen säestämänä
Kuva: Elina Laine




"Rakasta, lemmi ja unhoita" kaikui reippaasti Lohjan Teatterin kahviossa
Kuva: Elina Laine
Kolme Muskettisoturia -musikaalin näyttelijät esittivät ryhmänvetäjien tilaisuudessa lauluja tulevasta musikaalista ja taisi koskettavia lauluja kuunnellessa muutama silmänurkka hieman kostuakin. Duettoja kuultiin niin Iiris Nikanteen ja Sanna Nuutisen kuin Iiriksen ja Samuel Nuutisenkin laulamana. Tilaisuuden lopuksi lähes koko Kolme Muskettisoturia -musikaalin näyttelijäporukka veti raikuvasti reippaan yhteislaulun "Rakasta, lemmi ja unhoita".

Tilaisuuden jälkeen moni ryhmänvetäjä kehui kovasti musikaalin musiikkia ja osa varasi lippuja tuleviin esityksiin. Kaiken kaikkiaan ryhmänvetäjien kahvitilaisuus oli oikein onnistunut ja varmasti niin ryhmänvetäjille, näyttelijöille kuin henkilökunnallekin jäi illasta hyvä mieli. Iso kiitos kaikille osanottajille kahvitilaisuudesta! Näyttelijöiden ja Sari-ohjaajan ilta jatkui vielä harjoitusten merkeissä, jossa laulu raikui ja miekat kalisivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!