keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Muskettisoturit valtasivat lavan - ja yleisön sydämet

Kolme Muskettisoturia -musikaalin ensi-ilta lauantaina 24.10. sujui todella hienosti. Näyttelijät laittoivat lavalla parastaan ja puhalsivat todella yhteen hiileen "Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta" -teeman mukaisesti.

Vieressä ja alla on Länsi-Uusimaa -lehdessä 26.10.2015 ilmestynyt juttu musikaalista. Myös Lohjan Teatterin Facebook -sivu on täyttynyt kiittävistä ja kannustavista palautteista, samoin Twitter-sivumme.

Todella suuri kiitos jo nyt koko työryhmälle! Tästä on hyvä jatkaa, vielä on 17 esitystä edessä, joten kaikilla halukkailla on mahdollisuus tulla katsomaan ja kokemaan Muskettisotureiden mahtava yhteishenki itse.

Erityistä kiitosta katsojilta ovat saaneet huikeat roolisuoritukset, vauhdikkaat miekkailukohtaukset ja ennen kaikkea musiikki, joka koskettaa suoraan sydämeen ja jää iloisesti päähän soimaan. Kun teatterista poistuu hymyileviä, tyytyväisiä asiakkaita, se on kaikkein paras kiitos teatterin tekijöille.

Teatterin tekeminen rakentuu pitkälti näyttelijöiden ja katsojien vuorovaikutukselle. Jos näytelmä onnistuu herättämään katsojassa tunteita ja ajatuksia, lämmittää se niin näyttelijöiden kuin katsojankin mieltä.

Kolme Muskettisoturia ratsastaa läpi Ranskan maan jälleen perjantaina 30.10. kello 19:00. Lippuja tuntia ennen ovelta (Suurlohjankatu 12), varaukset numerosta 0443691499 tai liput suoraan netistä NetTicket.fi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!