tiistai 13. lokakuuta 2015

Athos, Porthos ja Aramis herättivät ihastusta Citymarketissa

Markkinaemäntä Leea Kavonius haastatteli Muskettisotureita Athosta (Joni Pitkonen),
Porthosta (Johan Ehnberg) ja Aramista (Jussi Pohjanen, edessä) Lohjan K-citymarketin paikallismarkkinoilla
Kuva: Elina Laine






Teatterin sihteeri Elina markkinointipöydän ääressä
Kuva: Lohjan K-citymarket


Paikallismarkkinoilla riitti väkeä Lohjan K-citymarketissa
Kuva: Lohjan K-citymarket


Lohjan Teatteri markkinoi tulevaa ohjelmistoaan Lohjan K-citymarketin paikallismarkkinoilla lauantaina 10.10.

Tilaisuus oli oikein mukava ja onnistunut, ihmiset pysähtyivät juttelemaan ja kyselemään esityksistä. Saimme varmasti lisättyä ulkopaikkakuntalaisten tietoisuutta Lohjan Teatterin tarjonnasta ja kausiesitteitä matkasi jälleen uusiin koteihin.




Muutama lohjalainenkin kyseli hämmästyneenä, että löytyykö Lohjalta näin hieno teatteri? Kyllä löytyy, tervetuloa katsomaan esityksiä ihan livenä!

Aamupäivän aikana ihmisiä liikkui kaupan käytävillä välillä jopa ihan ruuhkaksi asti.

Kello 13 astelivat herrat suoraan 1600-luvulta eli Kolme Muskettisoturiamme Athos (Joni Pitkonen), Porthos (Johan Ehnberg) ja Aramis (Jussi Pohjanen) Citymarketin ovista sisään. Komeat muskettisoturit herättivät ihastusta ja kännykkäkamerat vain räpsähtelivät, kun kaupan asiakkaat kiirehtivät ikuistamaan näitä roolivaatteisiin pukeutuneita urhoja.
Joni Pitkonen, Johan Ehnberg ja Jussi Pohjanen
piipahtivat Muskettisotureina Lohjan K-citymarketissa
Kuva: Elina Laine


Tapahtuman juontajana toiminut Leea Kavonius kyseli miesten kuulumisia ja Omenatyttö Nea Granat sai myös sanoa, mitä mieltä hän oli Muskettisotureiden univormuista.

- Hienoilta näyttävät, oli tuoreen Omenatytön vastaus.

Jo monessa markkinointitapahtumassa aina yhtä reippaina edustavat Muskettisoturimme vastailivat hyväntuulisina Leean kysymyksiin.




                                                                
Kahvikupposet nautittuaan Muskettisoturimme olivat valmiita esittämään 24.10.2015 Lohjan Teatterissa ensi-iltansa saavassa Kolme Muskettisoturia -musikaalissakin kuultavan Athos, Porthos, Aramis -kappaleen. Muskettisotureiden esitys sai raikuvat suosionosoitukset, jonka jälkeen miekkasankarimme poistuivat tyylikkäinä jatkamaan harjoituksia teatterille.

Iso kiitos Jonille, Johanille ja Jussille, Lohjan K-citymarketin henkilökunnalle ja kauppias Ari Alaselle sekä kaikille markkinointipisteellämme pysähtyneille asiakkaille!

Nyt Lohjan Teatterin väki suuntaa katseet aivan pian koittavaan ensi-iltaan. Lipunmyynti kiihtyy kiihtymistään, parhaat paikat menevät hujauksessa, joten kannattaa olla nopea ja varata paikkansa syksyn upeimmasta romanttisesta seikkailumusikaalista.

Nähdään Lohjan Teatterissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!