maanantai 5. lokakuuta 2015

Aurinkoinen syyssää helli Mäntynummen monitoimijatalon tapahtumassa

Lohjan Teatterin markkinointipöytä oli värikäs ja huomion kiinnittävä näky
lauantaina Mäntynummella järjestetyssä tapahtumassa. Kuva: Elina Laine


Lohjan Teatteri osallistui lauantaina 3.10. Mäntynummen yhtenäiskoulun uusitun piha-alueen kunniaksi pidettyyn Mäntysavotta-tapahtumaan omalla markkinointipisteellään. Teatterin tuleva ohjelmisto kiinnosti ja moni otti kausiesitteemme iloisesti mukanaansa kotiinviemisiksi. Päätyipä joku Lohjan Teatterin historiakirjakin uuteen kotiin.

Ihmiset kävivät juttelemassa ja moni kertoi odottavansa innolla, että pääsee näkemään, mitä teatterilla onkaan taas saatu aikaiseksi.

- On uskomatonta, miten näin pienellä paikkakunnalla tehdään näin laadukkaita, täysin ammattitasoisia teatteriesityksiä, kommentoi eräs kirkkonummilainen rouva hymyillen ja kertoi käyvänsä katsomassa esityksiä välillä useaampaankin otteeseen esityskauden aikana.

Aurinkoinen syyssää helli koulukeskuksen pihalla järjestettyä tapahtumaa ja varsinkin moni lapsiperhe viihtyi paikan päällä pitkäänkin. Eräs tyttö harmitteli, että Lohjan Teatterin Kaunotar ja Hirviö -näytelmän esitykset alkavat vasta ensi vuoden huhtikuussa.

- Mieti äiti, monta pitkää kuukautta pitää vielä odottaa, tyttö kommentoi äidilleen.

- Mutta eikös hyvää kannata vähän odottaakin, vastasi äiti.

Mäntysavotassa uudistettu piha-alue vihittiin käyttöön istuttamalla paikalle puu. Juhlapuhujana tilaisuudessa kuultiin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joona Räsäsen toivotukset. Lisäksi koulukeskuksen ja lähialueen toimijat esittelivät toimintaansa. Tapahtumassa nähtiin ja kuultiin niin parkour-, tanssi-, jooga-, musiikki- kuin nukkeateatteriesityksiäkin, joten nähtävää ja tehtävää varmasti riitti koko perheelle.

Monitoimijatalo-hankkeessa on mukana neljä koulua: Mäntynummen yhtenäiskoulu, Routionmäki, Ojaniittu-talo sekä Nummen koulukampus. Talot ovat joko juuri korjattuja, rakenteilla tai suunnitteilla. Hankkeen perusidea on tarjota kaupungilaisille saman katon alla monia eri palveluita, esim. esiopetus, koulu, kirjasto ja nuorisotoimi.

Seuraavaksi Lohjan Teatteri on mukana markkinoimassa toimintaansa Lohjan K-Citymarketin paikallismarkkinoilla lauantaina 10.10. klo 10 alkaen. Nähdään siellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!