perjantai 28. elokuuta 2015

Kun Lohjan Teatterilaiset Kamppiin lähtivät...

D'Artagnan (Samuel Nuutinen) ja Constance (Iiris Nikanne) duetoivat Kampin Narinkkatorilla
Kuva: Elina Laine

Helsingissä Kampin Narinkkatorilla torstaina 27.8. kello 10-19 välillä liikkuneet ohikulkijat saivat kuulla ja nähdä parhaita paloja Lohjalta isossa markkinointitapahtumassa. Lohjan Teatteri osallistui tapahtumaan neljän harrastajanäyttelijän (Samuel Nuutinen, Iiris Nikanne, Arttu Keisala ja Hoppe Sinervä) sekä teatterin sihteerin voimin.

Kolme Muskettisoturia -musikaalin roolivaatteisiin pukeutuneet nuoret harrastajamme herättivät mielenkiintoa niin Helsingin julkisissa kulkuvälineissä kuin kaupungin halki jalan liikkuessaankin. Teatterin sihteeri Elina Laine kertoi Lohjan tapahtumalavalla hieman taustaa 110-vuotiaasta Lohjan Teatterista sekä syksyn uutuusmusikaalista Kolme Muskettisoturia.

Esittelyjen jälkeen oli laulun vuoro, kun  D'Artagnania esittävä Samuel ja Constancea esittävä Iiris lauloivat kauniin ja herkän duettonsa "Jos laulus vielä kuulla saan". Samuel ja Iiris ehtivät vetää duettonsa läpi useampaan otteeseen Lohjan Teatterille varatun tunnin aikana. Raikuvista aplodeista ja hymyilevistä ihmisistä pystyi päättelemään, että kaunis rakkauslaulu herkisti ja hurmasi kuulijansa.

* Video Joni Pitkosen säveltämään "Jos laulus vielä kuulla saan" -kappaleeseen löytyy TÄÄLTÄ *


Samuel ja Iiris. Kuva: Elina Laine
Turistit halusivat näyttelijöiden kanssa yhteiskuvaan
Kuva: Elina Laine

Kauniit ja komeat näyttelijämme jakoivat myös Lohjan Teatterin yhteisesitettä syksy 2015 - kevät 2016 kiinnostuneille. Moni ohikulkija pysähtyi juttelemaan ja kyselemään, mistä kaukaa sitä herrat ja hieno neiti oikein olivat.

- 1600-luvulta ei löytynyt yhtään elossa olevia Muskettisotureita eikä sen ajan näyttelijöitäkään, vaikka yritettiin oikein Facebookista ja numerotiedustelusta etsiä, veisteli lordi Buckinghamia esittävä Arttu Keisala.

Varsinkin turistit halusivat näyttelijöiden kanssa yhteiskuvaan ja monet muutkin ohikulkijat kuvasivat heitä ahkerasti. Ei sitä aina tiedä keneen kadulla saattaa törmätä!


Lohjan Teatterilaisten muutaman tunnin pituinen markkinointireissu Helsinkiin oli kaikenkaikkiaan onnistunut tempaus. Nuoret harrastajanäyttelijämme esittelivät innolla Lohjan Teatterin toimintaa ja toivottavasti saimme pienen teatterikärpäsen pureman tartutettua ihmisiin! Iso kiitos koko porukalle!

Arttu juttelemassa ohikulkijoiden kanssa
Kuva: Elina Laine

       Välillä piti laittaa vähän tanssiksikin. Johanna ja Hoppe
         tanssin pyörteissä, Arttu markkinoimassa ohikulkijoille
                                     Kuva: Elina Laine


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!