maanantai 11. toukokuuta 2020

Lohjan Teatterin teatterilaisten musiikkivideo Taivaankannen takana




Tämä poikkeuksellinen aika on saanut monen ihmisen luovuuden kukkimaan myös kotioloissa ja siksi Sari Niinikoski ja Joni Pitkonen tekivät yhdessä laulun Taivaankannen takana, toivottavasti toivorikkaan ja lohtua antavan. Sillä viimeistään nyt ymmärrämme, että jokainen kanssakulkija, joka saa sielumme laulamaan ja tuntemaan, että yhdessä olemme enemmän, ansaitsee kuulla sen, juuri tänään ja tässä.

Suuri kiitos Lohjan Teatterilaisista pikaisesti kootulle lauluköörille (ps. Kannattaa katsoa video loppuun, näette Antti Kajanderin rouhean kitarasoolon) ja Aivar Andrejeville videon suuritöisestä leikkauksesta ja kuvauksesta ja tietenkin Joni Pitkoselle äänityksestä, miksauksesta ja taas kerran hienosta sävellystyöstä.

Tähän kertosäkeeseen voivat varmasti kaikki yhtyä: ”Sielu kohtaa sielun ja saa mut laulamaan, käsi käteen eksyy, se saa meidät tuntemaan. Ollaan elossa ja meitä, ei voi mikään erottaa, koska taivaankannen takana me kohdataan.”

Mukana videolla: Jarno Brännfors, Emilia Streng, Salla Oksanen, Saana-Maaria Tenkanen, Minja Nätti, Aivar Andrejev, Riikka Kajander, Jyrki Kakko, Joni Pitkonen, Minna Pitkonen, Risto Silvola, Jani Méling, Maisa Pitkonen, Acallia Pitkonen, Alma Pitkonen, Petri Puttonen, Tomi Tuominen, Annina Tuominen, Katri Tamminen, Pete Tamminen, Kati Heikkinen, Elina Laine, Antti Kajander. Musiikin sävellys: Joni Pitkonen ja sanat: Sari Niinikoski, video: Aivar Andrejev (videota saa jakaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!