perjantai 4. joulukuuta 2015

Muskettisoturit nousevat lavalle vielä viisi kertaa


Kolme Muskettisoturia -musikaalin näyttelijäjoukkoa pääsee ihastelemaan vielä viidessä esityksessä.
Kuva: Sari Niinikoski

110-vuotiaan Lohjan Teatterin syksyn juhlamusikaalista Kolme Muskettisoturia on jäljellä enää viisi esitystä. Muskettisoturit hurmaavat yleisöä vielä perjantaina 4.12. klo 19, lauantaina 5.12. klo 15, torstaina 10.12. klo 19, perjantaina 11.12. klo 19 ja lauantaina 12.12. klo 16. Lippuja kaikkiin esityksiin on vielä jäljellä, mutta parhaat paikat viedään nopeasti.
 

24 harrastajanäyttelijän sekä kolmihenkisen liveorkesterin kanssa toteutettu musikaali on saanut syksyn aikana yleisöltä valtavasti positiivista palautetta. Kiitosta on sadellut näyttelijöiden upeista roolisuorituksista ja laulutaidoista, vauhdikkaista miekkailukohtauksista, jykevästä linnanpihalavastuksesta sekä kauniista puvustuksesta. Moni on yllättynyt siitä, että musikaalin musiikki on sanoitettu ja sävelletty Lohjan Teatterin omin voimin. 

Esityksen on tähän mennessä nähnyt jo reilusti yli 2200 henkeä. Tätä kantaesitysmusikaalia ei kannata jättää näkemättä.


Esa Koski näyttelee trillerissä
Tyttö ja kuolema. Kuva: Sari Niinikoski

Kevätkaudella trilleri ja lastennäytelmä

Kolmen Muskettisoturin jälkeen Lohjan Teatteri suuntaa jo katseensa tulevan kevätkauden näytelmiin. Tammikuun 23. päivä saa ensi-iltansa trilleri Tyttö ja kuolema. Kun pahuus koskettaa, mikään Pauliina Salaksen elämässä ei ole enää entisensä. Luvassa on piinaavaa jännitystä, joka pitää otteessaan viimeiseen hengenvetoon asti. Esityskausi 23.1.-26.2.2016. 

Huhtikuun alussa teatterin lavalle kiipeävät Kaunotar ja hirviö –lastennäytelmän hahmot. Lastennäytelmä on ollut niin suosittu, että siitä on jo seitsemän esitystä lähes loppuun varattu. Esityskausi 2.4.-14.5.2016. 

Sekä Tytön ja kuoleman että Kaunottaren ja hirviön liput ovat myynnissä Lohjan Teatterin lipunmyyntipisteissä.

Lohjan Teatteri Kulissi, Suurlohjankatu 12, 08100 Lohja
Lipunmyynti: Lohjan Teatterin toimisto (Sivistystalo, Tehtaankatu 26), p. 044 369 1499, Lohjan kaupungin asiakaspalvelukeskus (Karstuntie 4), p. 019 369 4300, Karjalohjan kirjasto, Saukkolan kirjasto, LippuRex- ja Luckan myyntipisteet, http://www.netticket.fi/lohjan-teatteri sekä tuntia ennen esitystä teatterilta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!